Ik kan je helpen ontdekken waar je het meest op je plek zou zitten. Ik leer je over je unieke strengths en hoe je deze kan gebruiken om het maximale uit jezelf te halen. Mijn doel is om je op de plek te krijgen waar je op zijn best bent.

I can make you embrace and celebrate your own uniqueness and provide you with a clear sense to where you would be at your best. My aim is to get you where you are celebrated, not where you are tolerated!

Irma Dekking

StrengthsFinder / CEO, StrengthsCompany

Talents

Nadat je de StrengthsFinder® hebt gedaan, krijg jij je talenten te zien. Het is belangrijk dat je begrijpt wat deze talenten voor je betekenen. Hier kom ik in beeld.

Wie ben ik?

Ik ben de eerste Gallup-Certified Strengths Coach in Nederland die in Europa is opgeleid. Mijn naam is Irma Dekking en ik ben Strengthscoach geworden omdat ik het heerlijk vindt om mensen te helpen zich te ontwikkelen en succesvol te worden. Het voelt elke keer goed wanneer ik anderen kan inspireren om een gelukkiger en productiever leven te leiden. De StrengthsFinder® is een perfect middel om snelle en blijvende resultaten te behalen.

Ik als coach

Ik heb veel ervaring met coaching, executive coaching en team coaching. Naast mijn ervaring als Gallup-Certified Strengths Coach heb ik mijn talenten ook ingezet als coach van risico jongeren en zelfstandig ondernemers.

Het doel

Coaching is van essentieel belang voor toonaangevende bedrijven om ervoor te zorgen dat hun beste mensen zich effectief ontwikkelen. In het verleden werd coaching vaak geassocieerd met minder goed presterende mensen, maar vandaag de dag wordt het vooral gezien als methode voor het leveren van top performers, het blootleggen van hun natuurlijke talenten, aanscherpen van hun vaardigheden en verbeteren van hun prestaties. Het StrengthsFinder assessment onthult jouw unieke kwaliteiten. De test, in combinatie met een goede uitleg- en coaching sessie staat garant voor een zeer snelle en krachtige stap in je persoonlijke ontwikkeling.

De uitleg/coaching bij de StrengthsFinder test is mijn absolute specialiteit!

Coaching is considered vital to leading corporations to ensure that their best people develop effectively. In the past, coaching could have easily been associated with under-performers, but today it is mostly used to provide top performers with the means to sharpen their skills and enhance their performance. Taking the StrengthsFinder test reveals your unique qualities. The test, combined with a good debriefing- and coaching session afterwards, guarantees a very quick and powerful step forward in your personal development.

The StrengthsFinder debriefing/coaching is my absolute specialty!

Open